Про участь у Зимовій школі з фізики та експериментальній олімпіаді з фізики

З 3 по 9 грудня 2017 року в м. Києві Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді спільно з фізичним факультетом Київського національного університету імені Тараса Шевченка проведено Зимову школу з фізики та експериментальну олімпіаду з фізики, в роботі якої взяв участь вихованець Комунального закладу «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» Салатський Сергій, учень 11-го класу Комунального закладу «Обласна спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Обдарованість» Харківської обласної ради».

Для підготовки учнів до участі в ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України для слухачів Школи було організовано лекційні та практичні заняття з детальними розв’язками задач із фізики олімпіадного рівня.

Наукові стажування проводили співробітники фізичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, провідні вчителі фізики та студенти фізичного факультету, що є призерами Міжнародних учнівських олімпіад з фізики.